Vendéglátás

HILLTOP BORHOTEL ÉS ÉTTEREM

 

Ma már egyre többen tudják, hogy a híres borok mellett a neszmélyi Hilltop borászat kínálata magas szintű éttermi és szállodai szolgáltatásokat is tartalmaz. Ilyenek a páratlan hangulatú, hely adottságait kihasználó borkóstolók és bortúrák. A környező csodálatos természet számtalan változatos szabadidős kalandhoz nyújt ideális terepet. Életreszóló élmény a szőlőültetvényekkel körbevett medencében úszni a horizonton kanyargó Duna felé, emellett lehet túrázni gyalog, de akár biciklivel vagy lóháton is. S mindezt ki lehet pihenni a csodálatos dunai panoráma mellett egy pohár hideg fehérborral.

 

Bortúrák

Egész évben várjuk borkóstoló túrákkal kedves vendégeinket. A látogatókat alkalmanként Kamocsay Ákos főborász kalauzolja.

 

Ínycsiklandozó ételek

A konyhaművészet és a nemes borok egymásnak hű társai. Az étterem a magyar konyha legjobb hagyományait követi, helyi specialitásokkal kiegészítve.

 

Esküvői helyszín

Esküvők megszervezéséhez is páratlan helyszín Neszmély. A Hilltop étterem és hotel biztosítja mindazt a kényelmet, eleganciát és exkluzivitást, amit csak az ünnepi alkalomra kívánni lehet.

 

Bortanfolyamok

Kiváló alkalom, hogy elsajátítsa mindazt, amit tudni szeretne a borászatról. Ismerje meg a borkészítés fázisait a szürettől a palackozásig. Csiszolja ízlését, ízlelését: tanulja meg a borkóstolást a gyakorlatban.

 

Céges tréningek

A világ zajától elzárt, nyugodt helyszínt biztosítunk céges csapatépítő tréningek, szakmai továbbképzések lebonyolítására.

 

További információ:

Hilltop Neszmély Borhotel és Étterem

Neszmély, Melegeshegy

Tel.: +36 (34) 550 440

Fax:  +36 (34) 550 441

E-mail: hotel@hilltop.hu

www.hilltop.hu

 

Borkedvelőknek

  • bejelölheti kedvenc borait
  • értesülhet a legfrissebb akciókról
  • követheti a borvilág híreit
  • közvetlenül rendelhet kedvenc borászától