Bemutatkozás

 

Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat

A Móri Borvidéken 35 hektáron gazdálkodunk negyedik generáció óta. Voltunk már az év borászata Fejér megyében, borainkat sváb szorgalommal, nagy gondossággal és szeretettel készítjük a ma borkóstolóinak, móri, megyei, országos, nemzetközi sikerekkel.

 

Boraink:

Móri Ezerjó, máMÓR Móri Ezerjó (fahordós), Móri Zöld veltelíni,  Móri Királyleányka, Móri Chardonnay, máMÓR Móri Chardonnay (fahordós), Vértes kincse, Bakony kincse, Móri Zenit, Geszler Rosé, SZERETŐ Móri Chardonnay, Mustlica 100% szőlőlé

 

Rólunk:

Nevünkből is kitűnik móri családi borászat vagyunk, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy elérhető áron kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek.  Negyedik generáció óta foglalkozunk szőlővel, borral. Lokálpatrióta családunk apraja-nagyja besegít a feladatokba. Szeretjük amit csinálunk: jó érzés megmutatni a borokat, a borkóstolókon beszélni magunkról, a borvidékről olyanoknak, akiket érdekel mindez.

 

Eredmények:

Helyi elismerések és a 2011-ben kapott ÉV BORÁSZATA cím után a fejér megyei Prima-díjátadón országos borversenyeken elért eredményeink mellett nemzetközi borversenyen is értünk el érmes pozíciókat. A Móri Chardonnay 2013’, valamint a Móri Királyleányka 2014’ borunk a Vinagora borversenyen ezüst érmes lett, a 2015. évi Magyar Bormustrán három aranyérmet kaptunk és Geszler Tamás lett az év ifjú borásza. A Móri Zöld Veltelíni 2015’ borunk pedig a XI. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztiválon a 2014. év legjobb újbora lett.

Bővebben az eredményekről a honlapunk Hírei között olvashat.

 

Ezerjó élményeket kínálunk!

Borkóstolás, pincejárás; Csoportok fogadása min. 5 főtől 75 főig; „Ezerjó pincelakomák”: hideg és meleg ételek, borkorcsolyák a borkóstolókhoz; „Minden hónapban Bornap!” nyitott pincés borozgatós szombat estek; Pinceügyelet: „sürgősségi” borellátás; Egyedi címkés borok cégeknek; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron;  Házhozszállítás pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel min. 20 főtől; Programszervezés a Móri Borvidéken

 

 

Találkozzunk legközelebb az Ezerjó hazájában, Móron!

 

Geszler Családi Pincészet Modern látványborászat:

H-8060 Mór, Martinovics u. 6/c.

 

Borkóstolás, pincejárás „nagypincénk” két helyszínén: az alsó szinten akadálymentesített 200 éves pince modern technológiával, itt megismerhetik a borkészítés útját; az emeleten tágas 75 fős hangulatos borkóstolóteremben pedig igazán elmélyülhetnek a móri borok és gasztronómia világában... és még ott van a gyönyörű kerthelyiség is bakonyi panorámával. Ki kell próbálni!

 

Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban).

 

 

Geszler Kft.

H-8060 Mór, Pince u. 39.

 

Borászok:

Geszler József üv. +36 (30) 481-9248

Geszler Imre +36 (30) 482-0427

Geszler Tamás +36 (70) 944-6014

 

Borkóstolóra bejelentkezés, érdeklődés, foglalás:

Geszler Anikó +36 (20) 552-7030

 

Geszler Csilla +36 (30) 471-0387

E-mail: info@geszlerpince.hu,

Web: www.geszlerpince.hu,

FB: www.facebook.com/geszlerpince

 

Bakonyi Helyi Márka védjegyesek vagyunk.

 

Borkedvelőknek

  • bejelölheti kedvenc borait
  • értesülhet a legfrissebb akciókról
  • követheti a borvilág híreit
  • közvetlenül rendelhet kedvenc borászától